The Romanian Institute for the Study of the Asia-Pacific (RISAP) este o organizație neguvernamentală care, pentru a putea lucra în parametrii optimi, necesită susținerea persoanelor private (persoane fizice sau persoane juridice) care îi împărtășesc interesele și obiectivele.

Regiunea Asia-Pacific este cea mai dinamică și cea mai activă regiune a lumii, atât din punct de vedere geopolitic, cât și din punct de vedere economic. Pentru a realiza cercetări complexe și de calitate, analize cu valoare adăugată, cursuri instructive sau evenimente cu un impact important asupra publicului, RISAP necesită susținere financiară.

Împreună cu susținătorii săi, RISAP își va putea îndeplini principala misiune, aceea de a fi o punte între România și Asia-Pacific, familiarizând publicul român cu toate evoluțiile, problemele și oportunitățile acestei regiuni și îmbunătățind relațiile României cu statele din zonă.

Fondurile donate vor fi folosite:

Persoanele care vor opta să doneze către RISAP vor apărea, cu acordul lor, pe „Wall of Fame”-ul susținătorilor din raportul anual al institutului și vor primi invitații oficiale la evenimentele organizate de RISAP.

Pentru a efectua o donație către RISAP, vă rugăm să ne contactați la adresa sustineti@risap.ro.

Sponsorizarea institutului RISAP va crește vizibilitatea susținătorilor săi corporate, în special în rândul publicului interesat de regiunea Asia-Pacific, care poate fi un segment de piață important pentru aceste companii.

Toate sponsorizările efectuate către RISAP, în bani sau în bunuri, sunt deductibile în limita a 0,3% din cifra de afaceri sau 20% din profitul companiei, micșorându-se astfel impozitul pe profit pe care compania trebuie să-l plătească statului.

Pentru încheierea unui parteneriat de sponsorizare a institutului RISAP, vă rugăm să ne contactați la adresa sustineti@risap.ro.

Photo Credits (în ordine): Wikimedia/Takeaway, PixaBay/Public Domain, Wikimedia/Public Domain, Flickr/Aram Kudurshian, Flickr/Leo Sin