Regiunea Asia-Pacific a devenit cel mai important pol geopolitic din lume. Fie că vorbim despre China, India, Japonia sau ASEAN, viitorul economic și geopolitic pare destinat să graviteze în jurul regiunii Asia-Pacific.

RISAP este un think tank condus de o echipă de tineri cercetători, cu perspective originale și echilibrate cu privire la regiunea Asia-Pacific, al cărei țel este crearea de cercetari și analize de calitate.

Pas cu pas, RISAP este pe calea de a deveni un important centru European pentru studierea regiunii Asia-Pacific. Susțineți misiunea RISAP prin donații, sponsorizări sau prin distribuirea articolelor RISAP!

Fondurile donate vor fi folosite:

Persoanele fizice care doresc să ajute RISAP în implementarea obiectivelor sale pot realiza donații sau pot opta ca la începutul anului să redirecționeze 3,5% din impozitul pe venit plătit către stat.

Persoanele juridice pot opta să ajute RISAP prin sponsorizări în bani sau în bunuri. Fiind o organizație non-profit, constituită în baza O.G. 26/2000, cu modificările și completările ulterioare, sponsorizarea institutului RISAP este deductibilă în baza legii 32/1994, cu completările și modificările ulterioare.

Toate sponsorizările efectuate către RISAP, în bani sau în bunuri, sunt deductibile în limita a 0,3% din cifra de afaceri sau 20% din profitul companiei, micșorându-se astfel impozitul pe profit pe care compania trebuie să-l plătească statului.

Pentru încheierea unui parteneriat de sponsorizare a institutului RISAP, vă rugăm să ne contactați la adresa office[at]risap[dot]ro