The Romanian Institute for the Study of the Asia-Pacific (RISAP) este deschis oricărui tip de colaborare privind publicarea unor articole, atât timp cât acestea respectă standardele de publicare ale institutului și tratează subiecte legate de regiunea Asia-Pacific. Articolele pot fi relatări, analize sau cercetări și pot avea între 500 și 5000 de cuvinte. Pentru a respecta drepturile de proprietate intelectuală, vă solicităm ca articolele să fie trimise pentru publicare exclusiv către RISAP.

Articolele trebuie trimise în format Word sau Open Document la adresa colaborari@risap.ro. Informațiile din articol trebuie să conțină surse, care pot fi indicate prin hyperlink-uri, paranteze sau note de subsol.

Din cauza volumului mare de muncă, RISAP va putea contacta doar autorii ai căror articole vor fi publicate. Dacă nu primiți un răspuns în termen de 3 zile de la trimiterea articolului, puteți retrimite articolul către orice altă publicație.

La solicitarea autorului, RISAP acceptă republicarea articolelor sale pe alte platforme, însă doar de la caz la caz, în condiții ce vor fi negociate.

Photo Credits (în ordine): Flickr/Wen-Yan King (modificată cu filtre), Flickr/Wen-Yan King (modificată cu filtre), PixaBay/Public Domain