The Romanian Institute for the Study of the Asia-Pacific (RISAP) este deschis încheierii unor parteneriate cu diverse agenții de presă sau publicații din România și din străinătate, respectând anumiți termeni și condiții.

Parteneriatele pot presupune unul sau mai multe aspecte:

În cadrul unui parteneriat pentru preluarea periodică a articolelor RISAP, institutul acordă dreptul unei agenții de presă sau unei publicații partenere să republice în format complet articole apărute pe site-ul risap.ro, cu menționarea sursei. Articolele republicate vor fi selectate de comun acord. În cadrul unui asemenea parteneriat, RISAP va acorda publicației partenere dreptul de a republica până la 10 articole pe lună. Pentru încheierea unui asemenea parteneriat, vă rugăm să ne contactați la adresa presa@risap.ro.

RISAP poate acorda expertiză pe regiunea Asia-Pacific către agenții de presă interesate de un anumit subiect. Aceasta constă în redactarea unor articole pe temele specificate. Pentru stabilirea termenilor unei asemenea colaborări, vă rugăm să ne contactați la adresa presa@risap.ro. Expertiza poate fi acordată gratuit sau contra cost, în funcție de volumul de muncă pe care îl implică și de termenii acordului.

Publicațiile și agențiile de presă din România și din străinătate au dreptul de a prelua articolele RISAP într-unul dintre următoarele formate:

În cazul în care doriți să preluați articole RISAP într-unul dintre cele două formate, vă rugăm să ne comunicați în prealabil intenția dumneavoastră, la adresa presa@risap.ro.

RISAP deține toate drepturile de autor asupra pozelor și imaginilor care sunt creație proprie, acceptând să le lase în mediul online în format Creative Commons – solicită ca atunci când vor fi refolosite sau vor apărea modificări asupra acestor poze/imagini să fie citată sursa, respectiv RISAP.

Photo Credits (toate pozele): PixaBay/Public Domain